1e Monteurs

ontzettend leuke en verschillende taken

TECNOTION B.V. is een dynamisch bedrijf dat lineaire en Torque motoren ontwerpt en produceert. Wij hebben unieke kennis in huis en bedienen wereldwijd industriële klanten in een aantal sterk groeiende marktsegmenten, waaronder semicon, LCD/LED, pick & place toepassingen en factory automation. Met een vestiging in China behoren wij tot de grootste aanbieders van lineaire motoren in de wereld. Tecnotion beheerst het complete traject van productontwikkeling tot serieproductie. Bij Tecnotion werken wereldwijd zo’n 300 mensen, waarvan circa 180 mensen in Almelo.

Wegens wereldwijde groei, zijn wij op zoek naar meerdere

1e MONTEURS

Functieomschrijving

In deze functie bestaat jouw dag uit ontzettend leuke en verschillende taken. In onze dynamische en jonge organisatie kan jij het verschil maken als monteur! Het solderen,  en monteren van fijnmechanische en elektrische lineare motoren vind jij geweldig om te doen. Dit doe je zelfstandig, maar natuurlijk in een enthousiast team van collega's om je heen. Verder ben jij natuurlijk een type die de gedragsregels van een cleanroom hoog hebt zitten en voorkomt dat producten gaan vervuilen. Daar houden je werkzaamheden nog niet op, want je mag namelijk deze motoren ook kwalitatief testen en met verbetervoorstellen komen mb.t. effectiviteit, efficiëntie en kwaliteit aanleveren.

Als solderen en monteren van fijnmechanische producten voor jou niet onbekend zijn en jij er van houdt om verantwoordelijkheid te nemen dan is dit jouw droombaan als monteur!

Opleiding/achtergrond

  • Mbo werk- en denkniveau; 
  • Je hebt ervaring met solderen en monteren van fijnmechanische producten; 
  • Precies en nauwkeurig kunnen werken;
  • Het kunnen lezen van technische werkinstructies en deze kunnen opvolgen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Werken via Pro Industry, met de mogelijkheid om een bepaalde periode bij Tecnotion in dienst te komen;
  • Werken bij een dynamische en jonge organisatie met volop doorgroeimogelijkheden;  
  • De reguliere dienst is dagdienst, op dit moment wordt er in 2 ploegendienst gewerkt en dit zal de komende periode ook zo blijven. Je wordt geacht hierin flexibel te zijn.

Deze vacature wordt exclusief bemiddeld door Pro Industry. Neem voor vragen contact op met Pro Industry: Pieter van der Vinne (pieter.vandervinne@pro-industry.nl / 0541-201000).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

News, events & insights

Webinar-Calculating the moment of inertia for your application

Knowing the exact moment of inertia helps to select the correct torque motor for maximum system performance.… Read more

关注微信公众号,获得更多相关中文内容

Chinese website is coming soon. To support the Chinese customer base, please follow us on Wechat for… Read more