Download catalogues

Afstudeeropdracht HBO WTB

Interessante en leerzame afstudeeropdracht

TECNOTION B.V. is een dynamisch bedrijf dat lineaire en Torque motoren ontwerpt en produceert. Wij hebben unieke kennis in huis en bedienen wereldwijd industriële klanten in een aantal sterk groeiende marktsegmenten, waaronder semicon, LCD/LED, pick & place toepassingen en factory automation. Met een vestiging in China behoren wij tot de grootste aanbieders van lineaire motoren in de wereld. Tecnotion beheerst het complete traject van productontwikkeling tot serieproductie. Bij Tecnotion werken wereldwijd zo’n 350 mensen, waarvan circa 200 mensen in Almelo.

Afstudeeropdracht HBO WTB

Ben je in de afrondende fase van je HBO opleiding WTB en op zoek naar een interessante en leerzame afstudeeropdracht? Dan zijn we op zoek naar jou! Deze afstudeeropdracht kan vanaf september 2021 uitgevoerd worden. 

Omschrijving van de opdracht

Tecnotion heeft binnen de productontwikkeling de laatste jaren onderzoek gedaan naar een krimp/pers verbinding tussen staal en kunststof.

Testen hebben de werkzaamheid van deze verbinding bewezen en nu moet het werkzame gebied van de verbinding in kaart worden gebracht middels een geüpdatet model en testen op prototypes.

Vanuit de positieve resultaten is er ook interesse ontstaan voor een dubbel persverbinding, waarvoor een nieuw rekenmodel en prototype testen nodig zijn.

De testresultaten zullen omgezet moeten worden naar een concept ontwerp

De opleverpunten voor de stage zullen dan zijn:

  • Parameterstudie van een enkele persverbinding
  • Parameterstudie van een dubbele persverbinding
  • Studies omzetten naar een product
  • Ontwerp van montage gereedschap
  • Assembleren van de producten

De opdracht zal plaats vinden binnen de Research Products afdeling van Tecnotion, je werkt hierbij samen met ervaren engineers.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Nadine Siero, HR Advisor, hrm@tecnotion.com / 0546-536300. Ook kun je hier je sollicitatie naar toe sturen. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

News, events & insights

Webinar-Calculating the moment of inertia for your application

Knowing the exact moment of inertia helps to select the correct torque motor for maximum system performance.… Read more

关注微信公众号,获得更多相关中文内容

Chinese website is coming soon. To support the Chinese customer base, please follow us on Wechat for… Read more