CAD SUPPORT

BIJBAAN STUDENTEN

We direct drive motion technology!

Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen. Met 400 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 200 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China. Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken.

 

CAD Support

Bijbaan Studenten

Lijkt het je leuk om wat bij te verdienen in de techniek naast je studie? Wij zijn op zoek naar studenten die ons kunnen ondersteunen met groot onderhoud aan onze CAD data. 

Werkzaamheden: 

  • Compleet maken van CAD modellen.
  • Tekeningen controleren en ordenen.
  • Metadata controleren en aanvullen waar nodig.

Je wordt begeleid door ervaren engineers en doet ervaring op in een high tech omgeving. Een ideale combinatie om naast je studie geld te verdienen en ervaring op te doen!

Ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar (verdelen over 2 dagen is mogelijk) om ons te helpen en voldoe je aan de volgende punten? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Bezig met een technische HBO/WO opleiding
  • Affiniteit met technisch tekenen
  • Enige ervaring met Solidworks vanuit de studie of hobby.
  • Niet bang om wat uitzoekwerk te verrichten.

We bieden een oproepcontract zodat je je werkdagen flexibel in kunt delen en meer kunt werken als dat uitkomt.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Nadine Siero, HR Advisor, hrm@tecnotion.com / 0546-536300. Ook kun je hier je sollicitatie naar toe sturen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

News, events & insights

Webinar Torque motors vs conventional servo motors

In this webinar, we compare two types of motors: conventional servo motors and direct drive motors. These… Read more

We direct drive innovation in Delta Robots

The new generation of delta robots have one thing in common. Direct drive torque motors replace the well-known… Read more