Download catalogues

RECRUITER / EMPLOYER BRANDING

Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen. Met 400 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 200 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken. 

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een

RECRUITER / EMPLOYER BRANDING

Drive your career at Tecnotion

Die voor ons het verschil gaat maken in het aantrekken van talent. In ons sterk groeiende bedrijf zijn wij continu op zoek naar nieuwe, veelal hoger opgeleide technische, medewerkers. Wij willen iedereen laten zien en merken dat wij behoren tot één van de aantrekkelijkste werkgevers in onze branche en in deze regio. Help jij ons mee en word je de trekker van Employer Branding en het sourcen van talent?

Het talent dat wij zoeken is schaars, maar door jouw flinke dosis creativiteit haal je alles uit de kast om kandidaten te vinden en te enthousiasmeren. Je begrijpt de doelgroep en je weet wat wij zoeken en zodoende kun je mooie matches laten ontstaan.

Je komt in ons team van HR professionals te werken, waarbij we allemaal verantwoordelijk zijn voor een sector. Samen gaan we de wervingsstrategie vormen waarbij we nauw samenwerken met de lijnmanagers met als doel talent te winnen voor onze organisatie.

In jouw rol als Recruiter & Employer branding specialist ben jij:

  • Degene die onze employer branding: ‘DRIVE YOUR CAREER AT TECNOTION’ gaat vorm geven. Hiervoor schrijf jij de content voor onze website, ervaringsverhalen van medewerkers, scripts voor video’s en social media posts;
  • Verantwoordelijk voor het vinden, benaderen, enthousiasmeren van talent en zorg je voor een passende match;
  • De sparringpartner op het gebied van wervingsvraagstukken;
  • De contactpersoon naar scholen en studenten en vertegenwoordig je Tecnotion op banenbeurzen, bij studieverenigingen en andere promotie activiteiten;
  • Het gezicht van Tecnotion naar nieuwe kandidaten.

 

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde HBO opleiding, HRM of HR Marketing of soortgelijk;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als recruiter, bij voorkeur in een technische omgeving;
  • Ervaring in het totale recruitment proces, vanaf het opstellen van het wervingsprofiel tot aan de contractonderhandelingen;
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
  • Je beschikt over een enorme drive om mee te bouwen aan het succes en groei van Tecnotion.

 

Wij bieden

In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling.
Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.

 

Informatie en sollicitatie

De werving en selectie voor deze vacature wordt exclusief door Eqib ingevuld. Indien belangstelling, graag een bericht sturen naar u.leus@eqib.nl .

 

Voor meer informatie over Tecnotion verwijzen wij naar www.tecnotion.com.

 

 

 

News, events & insights

We direct drive innovation in Delta Robots

The new generation of delta robots have one thing in common. Direct drive torque motors replace the well-known… Read more

New building land for future headquarters

Tecnotion has signed the contract for the purchase of 20,000 m² of building land for their new headquarters… Read more