Download catalogues

Opdracht HBO TN: Analoge hall module signaal tolerantie

Stage-/afstudeeropdracht HBO TN

We direct drive motion technology!
Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen. Met 400 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 200 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken.

 

 

ANALOGE HALL MODULE SIGNAAL TOLERANTIE

Stage-/afstudeeropdracht HBO TN

Ben je in de afrondende fase van je HBO opleiding WTB en op zoek naar een interessante en leerzame afstudeeropdracht? Dan zijn we op zoek naar jou! Deze afstudeeropdracht kan vanaf september 2021 uitgevoerd worden. 

                      Titel: Analoge hall module signaal tolerantie
Studierichting: Technische Natuurkunde
Vereist niveau: HBO Stage

Probleemstelling
In kaart brengen van welke factoren van invloed zijn op de uitgangsspanning van de Analoge hall module en vooral in welke mate.

Aanleiding van de opdracht
Het verkrijgen van een gedetailleerd beeld welke factoren sterk en welke minder sterk bijdragen aan de spreiding van de hall module

Voorwaarden van de stage
Doel is om een rekenmodel te maken van de uitgangspanning en zijn invloed factoren. Belangrijk hierbij is om het model te valideren door metingen in het lab.

Achtergrondinformatie
De Analoge hall module is een sensor die werkt op basis van hall effect sensoren, die een magnetisch veld omzet in een spanning.

 

Stagebeleider Tecnotion: Product Designer
                Stagevergoeding:   € 350-400 per maand (afhankelijk van stage of afstuderen)

 

Informatie en sollicitatie

Heb je vragen neem contact met ons op via hrm@tecnotion.com / 0546-536300 

We ontvangen je sollicitatie graag via hrm@tecnotion.com 

News, events & insights

Webinar Torque motors vs conventional servo motors

In this webinar, we compare two types of motors: conventional servo motors and direct drive motors. These… Read more

We direct drive innovation in Delta Robots

The new generation of delta robots have one thing in common. Direct drive torque motors replace the well-known… Read more