Download catalogues

Opdracht MBO: Herkwalificatie lineaire motoren

Stageopdracht MBO Elektrotechniek/Mechatronica

We direct drive motion technology!
Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen. Met 400 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 200 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken.

 

 

KWALIFICATIE LINEAIRE MOTOREN

Stageopdracht MBO Elektrotechniek/Mechatronica

Ben je in de afrondende fase van je MBO opleiding en op zoek naar een interessante en leerzame afstudeeropdracht? Dan zijn we op zoek naar jou! Deze afstudeeropdracht kan vanaf september 2021 uitgevoerd worden. 

                      Titel: Herkwalificatie lineaire motoren
Studierichting: Elektotechniek / Mechatronica
Vereist niveau: MBO

Probleemstelling
Als leverancier van direct drive motoren willen wij beter begrijpen hoe onze producten presteren. Om de kracht prestaties van de motor in kaart te brengen hebben we een testopstelling. Deze opstelling willen we kwalificeren hoe goed hij meet en daarmee ook de motoren die gemeten kunnen worden op de opstelling meten.

Achtergrondinformatie
De afgelopen tijd hebben we grote veranderingen aan de kracht meetopstelling gedaan waardoor we de meetopstelling opnieuw moeten kwalificeren wat we kunnen meten.

Stagebeleider Tecnotion
Bij het kwalificeren van de opstelling moet gedacht worden aan hoe goed meten we de verschillende krachten van de motoren en welke variabelen hebben invloed op de meting.


 Stagevergoeding:   € 300 per maand 

 

Informatie en sollicitatie

Heb je vragen neem contact met ons op via hrm@tecnotion.com / 0546-536300 

We ontvangen je sollicitatie graag via hrm@tecnotion.com 

News, events & insights

Webinar Torque motors vs conventional servo motors

In this webinar, we compare two types of motors: conventional servo motors and direct drive motors. These… Read more

We direct drive innovation in Delta Robots

The new generation of delta robots have one thing in common. Direct drive torque motors replace the well-known… Read more