Download catalogues

Opdracht MBO WTB: Product Lifecycle Management

Stageopdracht MBO WTB

We direct drive motion technology!
Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen. Met 400 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 200 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken.

 

 

PRODUCT LIFECYCLE MANAGEMENT

Stageopdracht MBO WTB

Ben je in de afrondende fase van je MBO opleiding en op zoek naar een interessante en leerzame afstudeeropdracht? Dan zijn we op zoek naar jou! Deze afstudeeropdracht kan vanaf september 2021 uitgevoerd worden. 

                      Titel: Product Lifecycle Management
Studierichting: Werktuigbouwkunde
Vereist niveau: MBO

Probleemstelling
Met Product Lifecycle Management (PLM) beheert Tecnotion haar productseries. Daarbij hoort onder andere ook het wijzigen van producten en processen. Hierbij moet gedacht worden aan het wijzigen van (CAD-)tekeningen van zowel producten als tooling en werkinstructies.

Aanleiding van de opdracht
In deze opdracht komen verschillende facetten van de bedrijfsvoering kijken. Ontwerpen, documenteren, afstemmen, coördineren. Kortom een erg mooie opdracht om kennis te maken met een technisch bedrijf.

Achtergrondinformatie
Manager Process Development + Wijzigingscoördinator

Voorwaarden van de stage
Product Lifecycle Management

Stagebeleider Tecnotion
Werktuigbouwkunde

 

Stagevergoeding:   € 300 per maand 

 

Informatie en sollicitatie

Heb je vragen neem contact met ons op via hrm@tecnotion.com / 0546-536300 

We ontvangen je sollicitatie graag via hrm@tecnotion.com 

News, events & insights

Webinar Torque motors vs conventional servo motors

In this webinar, we compare two types of motors: conventional servo motors and direct drive motors. These… Read more

We direct drive innovation in Delta Robots

The new generation of delta robots have one thing in common. Direct drive torque motors replace the well-known… Read more